DE NIJL BORGERHOUT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 123 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij De Nijl Borgerhout. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 23:48 Snelle bezorging, en lekker eten, maar er ontbrak een portie frieten.
29 jan 2023 om 22:14 Op voorbestelling. Op tijd, nog warm en heel lekker! dank je!
21 jan 2023 om 20:31 2 uur aan het wachten nogsteeds niets aangekregen
21 jan 2023 om 0:00 Voorbestelling gevraagd voor om 18h45 te leveren. 15 min later aangekomen mijn eten was heel koud! Denk dat het aan de koerier lag! Eergisteren eten besteld bij de Nijl en was perfect op tijd en we hadden warm eten!
16 jan 2023 om 19:03 Heel lekker & een snelle service
14 jan 2023 om 21:37 Lekker
19 dec 2022 om 20:02 lekker warm gegeten.
3 dec 2022 om 19:23 Blijft even lekker
1 dec 2022 om 21:51 Tonijn salade besteld kreeg gewoon tonijn 7,50€ betaald die kan ik bij Aldi voor minder dan een euro gaan kopen.
12 nov 2022 om 22:35 Besteling niet gekregen wel men geld kwijt'wat moet ik doen
26 okt 2022 om 20:43 Mijn bestelling werd zonder reden geannuleerd door takeaway. Ik heb dus niets geproefd en er is niemand die mijn bestelling heeft bezorgd. Om 20.00 uur wachtte het restaurant nog altijd op de bezorger die om 19.00 moest langskomen. NUL sterren!
2 okt 2022 om 22:38 3schotels besteld! Er worden er maar 2 geleverd! Na telefonisch contact wordt dit zelfs niet opgelost! Afzetters!! Voor drie betaald en maar 2 gekregen!! Een schande!!